Вежди Рашидов е кандидатът на ГЕРБ за президент, вице ще му е Митьо Очите

Jul 12, 2016     zhelyo     11806
ЮЛИ, УСЕЩА СЕ КАТО СЕПТЕМВРИ - Изненадващо от ГЕРБ разкриха по-рано от обявеното своя кандидат за президент. Това ще бъде министърът на културата Вежди Рашидов.


Скулпторът ще бъде издигнат официално тия дни, като се очаква понястоящем да тече инструктаж из медиите какво да се пише.


Кандидат за вице-президент заедно с Вежди Рашидов ще бъде Митьо Очите, като се очаква на предизборните събития на сцената публиката да бъде подгрявана от рапъра Устата, а надъхването на партийния инвентар ще бъде оставено на ушите на Цветан Цветанов.
"Кампанията ни ще под надслов: "Държавният глава се познава по Веждите! Лицето на България е в твои ръце!". Вежди е идеален, защото няма да влошава отношенията ни с Москва, не е чак толкова нелеп колкото предстоящия президент на другия голям брат, а новогодишните му речи ще са си екстра" - разкриват от ГЕРБ.


Междувременно стана ясно, че кандидатът на БСП за президент подобно на кандидата им за столичен кмет ще бъде произволен човек с абстрактен начин на изразяване в Интернет.


zhelyo

Ще гласувате ли за Вежди?

Избери отговор!
Край