ПП-ДБ клякат на новите условия на ГЕРБ с оферта да се краде от всеки трети метър магистрала

May 31, 2023     zhelyo     2542
ЛЕДЕНА ЕПОХА - Преговорите за съставяне на правителство, които Мария Габриел замрази след петъчните записи на Радостин Василев, бяха подновени с взаимно клякане.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново зае начална позиция по корем, но новите реалости след изтеклите записи дадоха по самочувствие на партията му да поиска доста повече от изпирането му, за да не попадне в списъка Магнитски.

"Пожелахте и ревизирахме предложението си. Предлагаме ви да продължавате да щипете от магистралите. По-малко от преди е, но отново ще са милиарди. Вместо от всеки метър, нека да се взима от всеки трети метър. Хем ще си се краде, хем при средна скорост от 170 км/ч автомобилите ще прелитат над по-кекавите участъци и няма да е толкова опасно чак." - уверил е потенциалните си партньори кандидат-ротационният премиер акад. Николай Денков.
Кирил Петков и Асен Василев пък са обещали на Бойко Борисов да го водят и него по посолствата, тъй като през последните дни малко бил позабравен, а той бил титулярът по общуване с дипломатическия корпус у нас.

Въпреки заявката за подновяване на договарянето на следващо правителство на България, все още не е ясно какво активно мероприятие ще изскочи днес или утре, за да пренареди ситуацията отново, като родните букмейкъри приемат залози, а фаворит е Петьо Еврото да поиска финансовото министерство след заплаха, че ще натисне enter.

Ще направят ли правителство?

Избери отговор!
Край