С ваучерите за храна ще може да се купува и оръжие за Украйна

Apr 29, 2022     Митко     5462
СТРАНАТА - Освен за битови сметки и за ходене на кино, ваучерите за храна ще могат да се използват и за закупуване на оръжие за Украйна.

Решението е взето на таен коалиционен съвет късно снощи, като така е постигнат временен мир в коалицията по въпроса.
​​​​​
​​"Еми май не уцелихме фомулировката със заплатата - учиме се още и затова симпатични сме на хората, нали, поради тази причина. Засега решихме оръжието ще се купува с ваучерите за храната в пощите, ако работи системата, и дано така да изкараме докато свърши в Украйна войната" - коментира Кирил Петков

Става ясно, че до идеята се стигнало след получено в Министерски съвет писмо от Георги Димитров от с. Жабокрът, който от 1960-та година насам прави каквото му нареди държавата, но след поста на Кирил Петков от понеделник бил объркан - дали да дари за Украйна заплатата, която получава в плик или тази, която идва по банковата му сметка.
​​​​​"Стараем се да го направим максимално ясно и прозрачно за гражданите. Още от утре с фирмите, които издават ваучери, сме уговорили да се смени дизайна - на ваучерите по 20 лв. ще има нарисуван пистолет Макаров и означение, че с 6 такива може да се закупи съответното оръжие. На ваучерите по 50 лв. ще има нарисуван АК-47, и така нататък." - обясни Лена Бориславова.

​​​

Как да се стигне по-бързо до мир?

Избери отговор!
Край