Русия разработи технология, която прави храна от въздуха, раздава я безплатно на народа

Nov 4, 2022     zhelyo     3740
РОСКОСМОС - Руските космически сили обявиха научен пробив, който ще промени живота на Земята завинаги и ще реши един от основните проблеми на човечеството - прехраната.

Уредът, създаден от най-доказаните научни светила в Руската федерация, може да генерира храна практически от въздуха, като се захранва с по-малко ток, отколкото хладилника, който се обезсмисля. Бащата на изобретението проф. Дмитрий Розанцев обяви край на световния глад, край на екологичния отпечатък от земеделието, свързан със сеч и отделяне на парникови газове, край на зависимостите от хранителни доставки в страни с неблагоприятен климат и край на транспорта на храни от единия до другия край на Света.

Изобретението Повар3000, представено на Световното съюзническо изложение в Душанбе, Таджикистан, може да създава супи, салати, десерти, печива, варива и тепърва квантовият му маховичк ще бъде "обучаван" на рецепти от цял свят.
Технологията е изцяло нова, базирана е на Огледала на Козирев, което си взаимодейства с квантовите делтоиди на лептоните във въздуха, съдържащи необходимите йонни и катйонни връзки в себе си, така че при пренареждането им да се получават готови за консумация храни. 

"Всичко, от което имаме нужда, е във въздуха. Въздухът е по природа и газ, и течност. И има памет също, както водата. Въздухът  си предава паметта и може да бъде "подсетен" с машина като нашата, за да се превърне в това, до което някога се е докосвал. Нужна е само позитивна енергия и отворена мисъл" - обяснява проф. Розанцев.

Политическото ръководство на Русия в лицето на Владимир Путин обяви, че ще субсидира уреда и той ще бъде безплатен за всяко домакинство - първо в страната, а след това и при нуждаещите се народи, на които преяждащият Запад е обърнал гръб. Народите по цял свят се зарадваха, че машината е открита и направена в Русия, а не другаде, където би била използвана за генериране на печалба, тъй като в Русия не се допуска да се печели.

 

Какво бихте си похапнали?

Избери отговор!
Край