В сайта на ЦИК вече може да проверим дали не сме били купени от Челси

Feb 1, 2023     zhelyo     5223
СЛЕД ТРАНСФЕРНИЯ ДЖАМ - Централната избирателна комисия показа стройна организация и часове след края на трансферния прозорец снощи, публикува инструмент в полза на българските граждани.

В сайта на Комисията cik.bg вече има възможност за проверка чрез въвеждане на ЕГН и никнейм във форума на престижната информационна агенция ПИК всеки да провери дали случайно няма да се наложи да играе срещу Фулъм в петък.

"Както е известно, Челси купиха много играчи този сезон и е практически невъзможно да се проследят трансферите на клуба. Затова и счетохме за необходимо да предоставим на хората възможност да се проверят. Още повече, че идват избори, а в Деня за размисъл Челси има мач с Астън Вила на стадион Стамфордски мост" - обясниха от ЦИК.
"Много е лесно, чукнах се в сайта и си отдъхнах. Представяте ли си ме да се юрна на тия години да повличам защитници, за да може Кай Хаверц да почне най-после да бележи. Моите уважения към Греъм Потър, но аз едва слизам по стълбите, и 50 милиона паунда да платят за мене, аз пак надали ще съм в по-добра форма от Кристиян Пулишич" - сподели 73-годишната Стефка, доволна от проверката в сайта.

Лондонският клуб похарчи повече пари от българин, платил в един ден парното си и купил си яйца и ароматизатор за тоалетна, как така 6 лева за два броя, вие луди ли сте?

Привлечени ли сте от Челси?

Избери отговор!
Край