В Пазарджик намериха жена да мята кренвирши на лъвчетата, Цацаров погна Дивите животни - имали скъпи лъвове

Jan 31, 2018     zhelyo     7331
У НАС - Развитие около бъдещето на лъвчетата Масуд и Терез беляза вчерашния иначе досаден вторник. Премиерът нареди на околния министър Димов да прати животните в Холандия, но се оказа, че вече в Пазарджик има условия за отглеждането им.

Главният прокурор Сотир Цацаров, който обяви проверки на онези с висок стандарт на живот и ексцентрично скъпи придобивки, ще разследва организацията за медицински грижи към диви животни с едноименно название.

"Откъде Дивите животни имат лъвове? Това са изключително скъпи за гледане котки, които често са собственост на наркобарони, изнасилвачи от Холивуд и бивши собственици на ЦУМ" - попита Цацаров и арестува жена, носеща в кашон сокол в депресия и с ранен крак, под аплодисментите на възбудена репортерка от Канал 3.
Междувременно от Пазарджик, където искат да гледат малките лъвчета, обявиха, че са открили една от ония жени, дето всеки ден минава из квартала да раздава на бездомните глутници 2 кила кренвирши, която обещала да дава и на лъвчетата по 2-3 от месните деликатеси.

"Условията при нас ще са страхотни" - увериха от родното серенгети около ексцентрично зелената джамия.

Междувременно от животнозащитните организации се примириха, че явно лъвчетата няма да бъдат изпратени на терапия с марихуана в Холандия и начертаха план все пак да бъдат спасени на запад, като им нарисуваха емблеми на Саутхемптън с надеждата веднага Ливърпул дададе 40 милиона за убийственото дуо.

Каква да е съдбата на тия двамата юнаци?

Избери отговор!
Край