Прокуратурата няма да разследва писмо, Цветан Василев не бил истински човек

Jul 14, 2015     zhelyo     3836
НА ПЕНИС-ТУРНИР НА СЕНЗАЦИОННА МЕДИЯ - Запотен от летните жеги и заканите за протести от привържениците на реформата на съдебната власт, главният прокурор Сотир Цацаров обяви, че не е чел поредното писмо, подписано от някой си Цветан Василев.


Авторът на сайта vassilev.bg предизвиква немалък интерес в уеб-пространството с материалите си, в които разкрива злоупотреби с власт, икономико-политически връзки, обвинява директно в корупция и злоупотреби лица от висшите ешелони на държавата.


"Не ме занимавайте с анонимки. Всеки с достъп до Интернет може да публикува разни работи, прокуратурата не се занимава да чете всички, ние не сме медиен мониторинг" - обяви гневно Цацаров с интонацията на настъпена в градския транспорт леля.
Според Цацаров името Цветан Василев звучи като псевдоним, зад който може да стоят поръчкови публикации, целящи подриване на доверието към институциите в държавата.


Обвинител №1 на страната обяви, че проверки може да се правят само по публикации във вестници, защото вестникът може да го пипнеш и е истински.


zhelyo

Съществува ли Цв. Василев?

Избери отговор!
Край