КТБ наложи възбрана на Северния Полюс, уволнява Дядо Коледа

Dec 16, 2013     zhelyo     5213
Банката на Цветан Василев КТБ получи собствеността над производствените мощности на Дядо Коледа на северния полюс след като старецът не е успял да покрие месечните си вноски по два кредита. Възбраната е вписана в Службата по вписванията по-рано тази седмица.


Банката обяви, че планира да уволни управителния съвет на фирмата на Дядо Коледа, като цитира лошо управление и преклонна възраст като основни мотиви. Според КТБ фирмата е управлявана лошо, не е произвеждала печалба и е нормално, че се е стигнало до тази стъпка.


"В момента, в който получихме достъп до вътрешна информация на фирмата, се оказа, че тя не прави продажби. Шокиращото е, че Дядо Коледа е раздавал всичко, което е произвеждал" - обясни Цветан Василев пред НеНовините. 
КТБ планира да промени изцяло бизнес модела на предприятието. Най-вероятно подаръци на Коледа повече няма да има, но потребителите ще имат възможност да се абонират за ежегодни визити. Цената на услугата още не е разкрита, но анализатори очакват да е някъде между 1000 и 2000 лв. От КТБ уточняват, че това дали едно дете е добро или лошо няма да има значение, стига родителите му да си платят.


Фирмата ще бъде пререгистрирана в България, но собствеността ѝ ще си бъде офшорна, за да може КТБ да се възползва от ниските данъци, евтината работна ръка и беззаконието, на което се радва в страната. Джуджетата ще бъдат уволнени, а Рудолф и останалите елени вече са продадени на месокомбинат в Костинброд. Доставките ще се извършват чрез UPS.


Дон Асенчо

Коя е любимата ви офшорна зона?

Избери отговор!
Край