Бойко: Аз спасих човечеството от греховете му

Jul 11, 2014     zhelyo     4813
БАНКЯ - Св. Св. Първомъченик Бойко Борисов, спасител и покровител на банките, призна, че всъщност той е спасил човечеството от греховете му и дузпите на Холандия.


Лидерът на ГЕРБ излезе с изявление, че всъщност той е Исус, сам се е заченал, сам се е изнесъл и родил, сам е построил кръста си, понеже по онези времена не е имало асфалт за строене на магистрали, и сам себе си е принесъл в жертва за греховете на човечеството. Бившият премиер се е саморазпънал на кръста, заковавайки първо едната, после другата си ръка, след което се е заел със заковаване на краката си за кръста.

"Като не мога да разчитам на никой друг ще трябва сам да я свърша тая работа", казал саморазпналия се спасител, поставяйки трънливия венец на главата си. Понеже той не може да бъде убит, е бил принуден и сам да умре, след което сам да се положи в гробницата, след което сам да отмести камъка и да се възнесе.
Борисов се е върнал на Земята, за да се разправи с падналия ангел, или по-точно - падналия Делян, който станал толкова тежък на небесата, че стоварил вси бедствия над Вежди Рашидов и другите капиталовложители в КТБ.


Авторът, http://bullschmeiser.blogspot.com/

Ще се покаете ли?

Избери отговор!
Край