Цацаleaks: Сдобихме се първи с обвинението за КТБ, готвено 3 години от Прокуратурата!

Jul 12, 2017     zhelyo     4436
МЕДИЯ №37 - По супертехнологичен път посредством сак, "изпаднал" от багажника на служител на Прокуратурата, Не!Новините се сдобиха с обвинителния акт, който Главният прокурор оповести във връзка с делото КТБ.


15 000-страничното обвинение, в което са събрани всички доказателства относно източването на банката от Цветан Василев и Делян Пеевски, всъщност не е #КОЙ нае какво, научи медия №37 в страната, прехвърляйки всичко за точно 7 минути с прозявките.


Използваният в документите шрифт е с размер 72 пункта, което позволява събирането на средно по 4.7 думи на страница. В по-големия си обем са изброени личните данни на няколко хиляди бездомници и клошари, заподозрени от прокуратурата за източването и умишления фалит на КТБ.
Както е известно от двете стенограми на разговори при президента Плевнелиев, никой от държавните мъже и жени няма капацитета да източи банка и поради умствена невменяемост няма как да бъдат обвинени хора, по-значими от братовчед на чистачка в клон на банката.


Внушителното обвинение бие предишния рекорд от обвинението към Христо Бисеров, което беше само 11 000 страници, на всяка от които имаше рисунка и като ги разлистиш бързо, става като анимация.


zhelyo

Кой е виновен за КТБ?

Избери отговор!
Край