Пускат кредитите от КТБ в Zamunda и ArenaBG

Sep 26, 2014     zhelyo     4748
БНБ - Лошите и необезпечени с нищо освен добра воля кредити от КТБ ще бъдат качени в системите за споделяне с torrent-и на Zamunda и ArenaBG, сподели шефът на централната банка Иван Искров с поредно скучновато писмо, в което отново не бяха ползвани думи като кур, аудиенция и шплякс.


"Клета Търговска Банка е болна. Плашат с наказателни процедури от Европата. Сийдвайте, не бъдете егоисти" - проплака Вежди Рашидов, докато Тити Папазов си играе с Евгени Минчев в бутафорна къща по телевизора.


Бившият премиер и настоящ спасител на банката Иван Костов дори призова хората да си плятят по-скъпи абонаментни планове за интернет, понеже (нищо, че е приятел на Цветан Василев и е помогнал за сегашния облик на КТБ), той е супер-секси-експерт и трябва да се прави това, което е казал.
Кредитите, които КТБ досега е раздала с незаконни сървъри, ще излязат на светло, за да бъдат теглени свободно с magnet-линк, което да отмени нуждата от централизиран тракер, така че БНБ да не се занимава повече.


Писмо от Цветан Василев отново се появи, като банкерът-беглец упрекна Искров в пиратство и нарече Делян Пеевски - "Ерик Картман на България".


zhelyo

 

Ще сийдвате ли?

Избери отговор!
Край