Кунева настоява за женска квота в А група, не успя да раздели 11 на 2

Mar 10, 2015     zhelyo     5632
ЖЕНСКА ПЛАНЕТА - Вицепремиерът по изтъкването на женския пол като фундаментално качество на личността Меглена Кунева настоя футболните отбори от А група да включват в съставите си поравно мъже и жени.


"Навсякъде трябва да има жени, защото жените са жени и е хубаво жените да получават позиции, само защото са жени. Може би не е добре да се дава на жени да са вратари, за да не ги ударят с топка по лицето" - сподели логиката си лидерката на Движение България на госпожите.


Жени трябва да бъдат още треньорите, директорите и Венци Стефанов през половината време трябва да е жена, за да се спази квотният принцип на междуполовото равенство.
"Нямам идея как да се разделят 11 човека поравно, защото едно време ми казваха, че математиката не е за жени и ей го докъде ме докараха тея сексисти" - сподели Кунева, попълвайки евродиректива, задължаваща демонтажа на всички писоари в мъжките тоалетни, защото позволявали на мъжете да ходят по малка нужда прекалено бързо.


Отборът на Лудогорец единствен реагира положително, след като от клуба коментираха, че щом с хим...професионализма си са превърнали Светослав Дяков от хобит в най-тичащия играч в Шампионската лига, значи и жените ще са на топ-ниво.


zhelyo

Зашо в 21-ви век полът се смята за лично качество?

Избери отговор!
Край