Левски-Лудогорец (Предварително по минути™)

Apr 29, 2015     zhelyo     6741
Левски трупа самочувствие с доминацията си във втората половина на ритнитопския ни елит, докато Лудогорец се опитва да докаже, че може да е шампион само с победи над ЦСКА. Е, първенството е без значение за тоя реванш за Купата на България, който ще завърши 0:0 в редовното време. Ето как:


'Начало - Феновете на Лудогорец са тъжни, че е валяло и на бетонената трибуна без седалки не става за сядане.

'8 - Гонзо замеря Домусчиев с нещо, което може да е гела на Иво Тонев, но може и да е сопол.
'17 - Георги Дерменджиев измисля неклиширано изречение и се опитва да го запомни до края на мача, за да впечатли журналистите.

'29 - Човекът-отбор Аниете се опитва да преодолее човека-врата Стоянов. Испанецът не успява и започва да чати на Владо Стоянов във фейсбук, като вратарят само надменно seen-ва.

'34 - Съдията тегли жребий дали да даде тъч за едните или аут за другите.

'41 - Съдията тегли жребий и дава почивка, защото животът е томбола.

Почивка. Тодор Батков събира дарения за минерална водичка и семки. Тръст Синя България му дава пари срещу правата върху капачката и шлюпките.
'51 - Гаджев и Моци си правят състезание кой кого ще псува по-продължително. Румънецът знае един език повече и печели.

'73 - Напъденият Лукаш Гикиевич довършва измазването на Сектор А и почва да дупчи за поставяне на седалки.

'83 - Кирил Домусчиев недоумява защо новата трибуна на Герена няма да се казва Валери Домовчийски, след като той вкара толкова много голове пролетта.

'88 - Върджил Мисиджан се приближава все по-близо до разградско гражданство вовеки, след като изкусно финтира 14 човека от двата отбора и после изстрелва топката високо, сваляйки излитащ самолет на столичното летище.

'Край на редовното време.
Продълженията са тъпи.

Дузпи. Лудогорец са изненадани едновременно от това как някой има право да бие дузпи срещу тях, но и приятно от количеството дузпи, които са получили накуп.

Единият близнак Минев изпуска последната дузпа и нямаме идея кой побеждава, щото и двамата приличат на дегустатор на метаамфетамин и не можем да ги различим кой от кои беше.

Кой ше вземе дузпите?

Избери отговор!
Край