УЖАС! Българка, помагала на бежанци, снесе яйце!

Sep 22, 2014     zhelyo     5194
МАЙЧИН ДОМ - Българка, която е помагала на бежанци от Близкия изток и Африка през последните месеци, вчера вместо да роди, е снесла яйце, предават ексклузивната вест наши източници от Майчин дом.


29-годишната Петя е била в отпуск по майчинство в последните няколко месеца и нерядко се е включвала в акции за даряване на дрехи, храни, лекарства и разбира се наркотици и извратени сексуални играчки на бежанците в различните лагери из страната.


Все още няма обяснение дали има пряка връзка между факта, че е помагала на сирийци, и факта, че е снесла яйце, което се очаква да се излюпи скоро, като един Бог и една Ванга знаели какво има вътре.
"Това е Божие наказание, задето се помага на тези неверници и мюсюлмани. Тази жена е безродничка и аз лично не съм изненадан, че е снесла яйце" - коментира мъж, който е сред противниците на идеята в България да се допускат и да се помага на тъмни чужденци, които не са руски туристи, заспали в пиянството си на плажа за 7 часа.


Яйцето, снесено от Петя, ще бъде сложено в брониран инкубатор, като ако от него се излюпи Антихристът, ще бъде повикан целия криещ личността си български интернет да го замеря с caps-lock.


zhelyo

 

Какво да правим с яйцето?

Избери отговор!
Край