Каналджиите на мигранти получиха по 72 девици, докато вие се карате онлайн

Nov 15, 2015     zhelyo     9883
ОФЛАЙН - Докато националният фейсбук е разделен на две фракции, обвиняващи се ту в прекалена толерантност, довела в Европа сърцеядци, ту в прекалена крайност, която ще доведе обратно на власт холограма на Хитлер, каналджиите продължават да са добре.


Участниците в международните канали за трафик на Сульо и Пульо от Африка и Азия към Европа, се наслаждават на обещаните на балъците-терористи 72 девици, защото с тия хиляди евра може да си позволиш да си собственик на сестрите на терористите.


Същевременно на богати трапези из страната и нашите съседски страни днес седят и протекторите на каналджиите - обикновени полицаи, висши полицаи, мутрите над тях, политическите съдружници на тези мутри и още няколко дядовци.
"Ние няма да се тагнем във фейсбук. Нека балъците в мрежата се обвиняват помежду си, че носят вина за тероризма, че взимат грантове от фондации и рубли от Кремъл. Докато ние всъщност взимаме пари, за да вкараме тия момчета в Европа. Не ни пука дали са читави хора или терористи, кои сме ние, че да ги съдим?" - обявиха от гилдията на каналджиите, докато се готвеха за девиците си.


Разбира се, всичко това няма да спре хората, възползващи се от така стеклия се тероризъм да откриват подходящите новини, за да интерпретират ситуацията така, както са и предварително изградените им мирогледи, за да обявят колко са били прави през цялото време и да се провъзласят за победители с истеричен фейсбук статус.


zhelyo

 

Кой е виновен за тероризма?

Избери отговор!
Край