Стефан Янев: Не вярвам в понита. Това са просто коне, които са прекалено далеч

Nov 15, 2022     zhelyo     3525
БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД - Вносителят на Джон Фицджералд Кенеди за България и бивш служебен премиер продължи да прави Фейсбук отново велик.

След кратка пауза от лично творчество, посветена на стиска цитати от бележития американски президент, Стефан Янев се завърна към тиражирането и на собствени мисли и призова да не се предоверяваме на очите си.

Генералът, вдъхновил избиратели с вкус, гласували преди доверие на РЗС, ББЦ и ВОЛЯ, сподели своето съмнение, че малките декоративни коне, известни като понита, съществуват. Според него те просто са много далеч и затова изглеждат малки.
"Очите могат да заблуждават, ако не отстъпим в страни, за да погледнем нещата под друг ъгъл. Веднъж си мислех, че виждам дух, който се опитва да се материализира пред мен, но се оказа, че просто съм имал гурелче" - сподели мъдро партийният лидер.

Стефан Янев припомни още, че човек е толкова голям, колкото са големи размерите му, освен когато е на друга планета, където тежи различно спрямо земното си тегло, а това идва да покаже, че всеки камък си тежи на мястото.

Кой пише статусите на Стефан Янев?

Избери отговор!
Край