След масовото безплатно кръщене: 0 двойки се мотивираха да правят дете

Oct 25, 2017     zhelyo     3992
БЪЛГАРИЯ, ВСЕ ПО-КЛЕТА - След масовото безплатно кръщене на 1000 деца, което бе представено като кампания за стимулиране на раждаемостта, се случи голяма изненада.

Оказа се, че нито една семейна или живееща на семейни начала двойка не се е мотивирала да си направи дете от този хепънинг.

"Някак си топенето на деца във вода от мъже с бради и рокли не ми повлия на желанието за разплод. И аз съм изненадан" - споделя мъж, очаквал масовото кръщене да предизвика в него природните инстинкти за продължаване на вида.
Много от хората, чиито деца са били кръстени по време на събитието, пък признават, че очакванията им не са се сбъднали и някои дори съжаляват, че са направили дете, защото кръщенето не било кой знае какво. Все пак се радват, че децата им със сигурност няма да идат в Ада и вече нямало нужда да ги възпитават повече.

"Изненадани сме. По време на избори в някои общини правят масови сюнети, а в тя общини има висока раждаемост. Мислехме, че с ритуали за недоброволно приобщаване към някаква религия на невръстни деца става работата" - сюрпризирани са организаторите.

Каква кампания би ви накарала да се разплодите?

Избери отговор!
Край