Жена дари мъжа си с дете и избяга - подарък не се връщал

Jan 27, 2023     Radoslav Nedelchev     2016
БЕБЕШОРА, СОФИЯ - Ема (39 г.) дари щастливия татко Стан (40 г.) с дете, но непосредствено след това реши да продължи напред.

"Изпълних дълга си към природата, а сега ще тръгвам!" - заяви прясната мама, преди да се завърне към нормалния и спокоен живот на бездетната и необвързана дама, която е била допреди година.

Еманципация Тодорова контрирала протестите на мъжа и кресливото бебе с това, че даровете не се връщат, нито са споделена отговорност между даряващия и надарения, като подчерта, че детето е най-голямата благословия в живота и той би бил боклук, ако не оцени жеста ѝ. 
"Знам, че моралната полиция във фейсбук и инстаграм ще се упражнява върху моя казус и майчинският ми инстинкт сигурно ще се обажда от време на време, но, бро, аз съм само на 39, живее ми се, бе! И НЕ С ТЕБ!" , добави тя, тръшкайки вратата.

Съкрушеният мъж сега ще съвместява две роли вкъщи, но пък ще заработва като част от контролна група за прочуване дали гей-двойките могат да имат нормални деца, защото на практика детето ще отрасне с приятелите му, които ще са често у тях да гледат мачове и да пият бири.   

 

Кой сега до теб заспива?

Избери отговор!
Край