Жена от Провадия забрани на Бил Гейтс да я чипира, споделете и вие декларацията ѝ

May 12, 2020     zhelyo     47141
УЕБ ПРОВАДИЕЦ - 47-годишна дама от Провадия излезе със статус-декларация, чрез който ясно забрани на Бил Гейтс да я чипира чрез ваксина.

Евлогия Чучева написа следното с призив и други да го копират на стените си, за да спрат грозния план на най-богатият очилат човек в света:
С този статус, позовавайки се на Женевската конвенция от 1949 г., Метричната система и правилото Босман, ЗАБРАНЯВАМ на лицето Уилям Хенри Гейтс Три да използва тялото и съдбините ми за свои користни цели.


Не се съгласявам да бъда ваксинирана, чипирана и по друг начин залъгвана, че ми се помага срещу зараза от COVID-19.
 

Не се съгласявам да бъда облъчвана и "активирана" в полза на новия договор чрез мрежи с 5G сигнализация.

 

Не се съгласявам да бъда "дигитализирана" и да се трупат масиви с информация за мен, така че да бъда контролирана, манипулирана и подчинена.

 
С този статус, съгласно Правилото за 3-те секунди в трапеца, аз декларирам своята независимост от всякакви планове и конспирации, възникнали от Фондацията Бил и Миринда Гейтс, Сорос, Иван Костов и всички страни по Споразумението от Васенаар.

 

България на българите, Косово е българско, Луната е проекция на САЩ, атомите са измислица на болни глави, с нами Бог!Към момента писането на тази публикация декларацията е споделена от 300 милиона души с български корени.

Притеснявате ли се от това, което ни готвят?

Избери отговор!
Край