Само за година: 40 000 българи са станали милионери след посещение на семинари за самоусъвършенстване

Apr 12, 2024     zhelyo     2172
КОНФЕРЕНТНИ ЗАЛИ НА ХОТЕЛИ ИЗ СТРАНАТА - Българското икономическо чудо е факт. Заради масовата инвестиция на населението в личностно развитие страната ни генерира по един милионер на всеки трийсет и две минути централноевропейско време.

Според официални данни, рекордните 40 000 души са станали милионери и милионерки, след като са преминали през магическата порта на семинарите за самоусъвършенстване, организирани от величията на модерната психология и бизнес стратегии, с които Съдбата е дарила народа ни.

Събитията, курсовете, видеоуроците и книгите, известни със своите трансформативни техники и неповторими стратегии за успех, изглежда са открили тайната формула, позволяваща на всеки участник не само да разгърне пълния си потенциал, но и да натрупа богатство, сравнимо с това на малък островен народ.
Интересното е, че тези достижения не са ограничени до конкретни сектори на икономиката. Новоизлюпените милионери са активни във всякакви области – от криптовалути до продажбата на енергийни гривни, които увеличават жизнената енергия и доходите със 700%. Има дори и една жена, станала милионерка от правенето на хороскопи за домашни любимци спрямо специфичните астрали за различните породи.

Специалисти апелират всеки, който все още не е милионер, да даде последните си пари или да тегли бърз кредит, за да се научи на тайните на инвестициите, успеха и сексуалния кураж.

Колко пари са набили за тия неща?

Избери отговор!
Край