Рут Колева ще отвлича общественото внимание по време на преговорите между ГЕРБ и ПП

Nov 9, 2022     zhelyo     3025
НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ - Вторият тур от преговори между водещите парламентарни партии за следваща управленска коалиция ще се случи на фона на клечаща Рут Колева.

За това се съгласиха контактните групи на ГЕРБ и ПП с цел да се отвлече достатъчно публичното внимание и възмущението да падне върху поредната проява на певицата, а не върху това, че преговарят едни, дето трябва да са в затвора, с други, дето са некадърници и не спазват конституцията, ако им вярваме на взаимните оценки.

"Нека да я обсъждат нея, докато ние се разберем. Тя успява да поляризира обществото повече от нас, което може да е от полза, за да преразпределим порциите" - обяви Десислава Атанасова на Христо Петров от ПП, който мигом клекна като Рут Колева, като чу гласа на депутатката.
С така полученото спокойствие вероятността да се създаде правителство до края на годината се покачва и става стабилните 12%, коментираха политолози, живущи в телевизионните студия.

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов обяви, че в чест на диалога, ще създаде пластиката Клекало, която ще бъде монтирана пред сградата на Парламента във фугите между няколко павета.
 

Кой ще управлява?

Избери отговор!
Край