Шеф балансира: Колкото работите вкъщи, толкова време ще прекарвате със семейството си в офиса

Feb 8, 2023     zhelyo     11413
В настоящия текст може да се натъкнете на равна доза опити за сатира, позициониране на обяви за работни места и приемлива пунктуационна култура.

В СЛУЖБАТА
- Строг, но справедлив ръководител на малко до средно предприятие от трудов тип разреши на служителите си хоумофиса при едно единствено условие.

"Колкото време прекарате в работа вкъщи, на вилата, у майкини или при любовниците си, толкова ще се наложи да изкарате после с тях в офиса, вършейки каквото бихте правили в свободното си време. Важен е балансът между кариерата и другото" - заявил е вдъхновяващият мениджър, преди да се върне към ежедневното си измисляне на нови позиции, които да си впише в Linkedin профила, за да изглежда по-помпозен.
Някои служители прегърнали идеята да наваксат игнорирането на семействата си покрай трудовите полудни вкъщи, като дори си организирали офисен пикник в сряда. Други обаче недоволстват, защото се налагало да викнат цялата рода да преиграе тридневна сватба в офиса, включително сцената с веенето на чаршафа.

нормалните фирми няма такива глупости, а човек работи вкъщи или в офиса, както му е удобно, като важното е накрая да си е свършил задачите и да не е изперкал" - коментира източник на Не!Новините, пожелал слава, но платил си само за още един вложен линк, който ще намерите в следващия абзац.

Междувременно човек на изкуството с изненада установи, че е възможно да храни къща и дори да си купи или наеме такава, ако работи като арт директор, вместо да прекарва цял ден с махмурлук.

Какво/кого би ви се наложило да доведете в офиса, за да наваксате?

Избери отговор!
Край