Русия ще брои и изборите у нас за референдум за присъединяване към нея

Sep 21, 2022     zhelyo     5683
ZИК - Изборите другата седмица ще бъдат всъщност под формат 2 в 1, като резултатите от тях ще решат евентуалното присъединяване на Република България за присъединяване към Руската федерация.

Освен избор на партия и евентуален преференциален вот за определен кандидат, българите (към момента) ще трябва да отговорят и на въпроса "Одобрявате ли присъединяването на настоящите територии на Р. България в състава на Руската федерация под формата на полуавтономна Българска народна република?"

Референдумът ще се проведе, за да замени плануваното допитване в област Харков в Украйна, което е отложено поради технически и тактически причини, съобщи ТАСС.
"При положителен вот, чиповете от машините за гласуване ще бъдат пратени за военната промишленост на новата ни родина, тъй като повече гласуване няма и да се налага" - с положителни нагласи подходи главата на Българската народна република Румен Радев.

В чат-платформата Телеграм Дмитрий Медведев заплаши българите, които не гласуват правилно на референдума с това да ги изпепели, яхнал огнедишащ дракон.

Одобрявате ли присъединяването на настоящите територии на Р. България в състава на Руската федерация под формата на полуавтономна Българска народна република?

Избери отговор!
Край