Румен Радев даде убежище на Еврото и Ами, били ключ към Еврозоната и Шенген

May 31, 2023     zhelyo     1874
НЕ МОЖЕТЕ ДА ИМ ХВАНЕТЕ СПАТИИТЕ СЕГА КОЙ С КОГО СИ ДРУЖИ - Издирваните от вчера от Софийска градска прокуратура Петър Петров-Еврото и Размиг Чакърян-Ами се оказаха под опеката на президента.

Държавният глава обяви, че им е дал убежище, защото очевидно само той мисли за добруването на държавата и единствено неговите действия спасяват България от институционален колапс.

"Стопанисването на българската граница от г-н Ами е ключът за Шенген, а г-н Еврото дава нужната сигурност на българския бизнес, с която ще може да тласне страната към успешно влизане в Еврозоната. Мнозина ме обвиняват, че съм мурзилка и руско мекере, но аз винаги съм бил европейски и натовски ориентиран и ще го докажа, пазейки лицата на прозападната ни ориентация" - сподели Румен Радев.
Въпреки стоплените отношения между президента и главния прокурор, Радев е декларирал пред Гешев готовност да вдигне юмруците си в защита на двамата.

"Защо г-н Гешев не пипа Продължаваме промяната, а погна Еврото и Ами? Тези изменници фалираха Осемте джуджета и искаха на Ами да му вземат Капитан Андреево, а г-н Обвинител №1 отново ги обслужва. Няма да го каня на следващия прием, ако прави тъй" - категоричен е държавният глава.

Каква е ориентацията на Радев?

Избери отговор!
Край