У нас: Румъния бие по популярност Запада и Русия

Feb 26, 2015     zhelyo     4756
БАЙГАНЬОВО - Повече се кефим на Румъния, отколкото на която и да е друга чужда държава, сочи някакво проучване някъде, проведено някак си от някого.


"Ма Румъния е много пудредена страна и ше се управят, чувек" - каза си кажи-речи всеки българин днес, разбирайки за поредната порция политически каймак, който влиза в затвора заради боклушки схеми.


Както е известно, северната ни съседка прави това, което всеки българин мечтае - да бъдат арестувани и осъдени крадливите хора. Разбира се, в България мечтите са сведени до крадливите хора, които не са ни роднини, или пък често - самите ние.
"Ма ни ма занимавайти с Германия и Америка и Русия и Швейцаря и Ботсвана, бе! Вижте ги тия мамалигари как се стегнаха и си подреждат държавата. Докато ние тука правим още евала на Шиши, ебимумайката" - сподели друг къшей от нацията, известен на близките си като Жорè.


Очаква се съвсем скоро българите да организират най-масовия си чуждопоклоннически митинг, след като про-руският и про-западният такъв събраха общо едва няколкостотин души.


zhelyo

Кога ще ги стигнем румънците?

Избери отговор!
Край