Протестна мрежа: Руски ядрени бойни глави има в коремите на Блъсков, Москов, Недялков

Jan 30, 2015     zhelyo     7997
ФИНТЕРНЕТ - Ултра нерадикалната спяща клетка на НАТО Протестна мрежа сигнализира, че Русия е разположила ядрени бойни глави на територията на България, като ги е скрила умело в коремите на стожери на традиционната българска журналистика.


Според сигнала на 30-те човека с лаптопите, атомните бомби са сложени в кондоми и погълнати от издателите на "Труд", "7 дни спорт" и агенция "ПИК" - Петьо Блъсков, Юлий Москов и Недялко Недялков.


"Внесохме сигнал до Джим Кери от САЩ и Долф Лундгрен, дето е шеф на НАТО, ще стане ядрен армагедон в България, а това е в интерес на тея, дето искат да застроят всичко с бетон, защото изливат бетон с олово над радиация, нали!" - алармираха от подривната партизанска клетка на хора с профили във Facebook.
Както е известно, Протестна мрежа е в конфликт с доайените на родната медийна обективност, които разкриват дръзки факти от бита на организацията като например това, че членовете ѝ имат в профилите си във Фейсбук снимки, които не са правени за паспорт, а са в контекста на някаква форма на забавление, навярно по западен тертип.


Запитани дали ПМ ги клевети или наистина носят в стомасите си ядрени бойни глави, тримата тенори на родната журналистика отговориха, че точно пък Протестна мрежа нямала право да им казва какво да носят, след като очевидно организацията се издържала от пласмент на контрабандни цигари.


zhelyo

На чия страна сте?

Избери отговор!
Край