Путин вдигнал армията, за да настоява мачът Ботев - ЦСКА да се преиграе

Mar 17, 2015     zhelyo     6579
МОСКВА - Руската армия е в пълна бойна готовност, след като БФС обяви мача между Ботев и ЦСКА (2:0) за редовен и не уважи претенциите на Левски да играе в първата 6-ица на първенството.


Лично руският президент Путин се поболял от този факт, след като "червените" играха безобразно и прецакаха своя вечен съперник, който аха-аха да бъде взет под крилото на Газпром, но някак не се случва това.


"ЦСКА не искаше да победи. Да пуснеш пумпала Маркиньос титуляр, а ударите ти към противниковата врата да са по-беззъби от уралска баба... Русия настоява феърплеят да възтържествува!" - гласи официално съобщение от Кремъл.
Путин настоява мачът да се преиграе, а ЦСКА да сложи треньор, който да се сети поне, че Борис Галчев бие всеки корнер като центриране за Георги Софкин на близка греда. В противен случай - бомби. Ядрени.


Междувременно от НАТО заподозряха, че зад руските амбици Левски да играе в първата шестица стоят отчаяните икономически интереси на Москва Владимир Гаджев да бъде продаден в Кипър за няколкостотин хиляди евра.


zhelyo


 

Игра ли се мачът в Коматево?

Избери отговор!
Край