Реформаторите: Вярваме, че Борисов и Пеевски ще изберат по-читав прокурор следващия път

Oct 13, 2015     zhelyo     4986
В ЛОЖИТЕ, ДО АДВОКАТА НА ПЕЕВСКИ - Реформаторският блок излезе с категорична декларация, с която подчерта увереността си, че съдебната реформа не само ще се проведе, но и ще бъде ефективна за борбата срещу корупцията.


Въпреки че се налага реформата да се прави в партньорство с премиера и исторически компромис с корпулентния му ортак в някои от икономико-политическия ни бит, както каза Цветан Василев и обществото си го знае, от Блока са убедени, че доброто винаги побеждава и дори си станаха приятели с подставените от Пеевски и Борисов лица в управляваните чрез тях бизнеси.


"Смятаме, че имаме волята, инструментите и убедителността да тласнем и Борисов, и Пеевски към това да променим системата, така че те повече да не могат да назначават хора като Цацаров за прокурори" - сподели Радан Кънев в редовете, написани от него в декларацията.
Меглена Кунева пък написа онази част на декларацията, която изглежда написана с красив и подреден почерк, но не пише абсолютно нищо.


Частта в декларацията, паднала се на Лукарски, пък е от три букви, последвани от призив "Айде, Локо", след което част от листа е отхапана.


zhelyo

Ще има ли съдебна реформа?

Избери отговор!
Край