Обявиха бедствено положение в TV7, никой не разбра

Jun 25, 2014     zhelyo     5882
TV7 - Само седмица след последните сътресения в любовния триъгълник Пеевски-Василев-Бареков, TV7 от богата и просперираща телевизия се е превърнала в епицентъра на аварията в Чернобил, споделят малцината, които се интересуват от това.


Струващата колкото БВП на Албания и имаща около 6 зрители повече от Канал 3 телевизия бе напусната от няколко директори, а заплатите са замразени, защото всичко е в сметки на КТБ, което може да доведе до огромна хуманитарна криза с размери, които биха трогнали по-сърцераздирателните хора, ако им пукаше.


Вероятно се събират помощи, за да се подпомогнат екипите на TV7, но в момента няма мачове от А група и никой не гледа, че да разбере дали това е така.
Както е известно, телевизията бе основна за визуализацията на правителствените опорни точки за последната петилетка, но също като всеки проект на Пеевски и Василев се оказа с пазарната стойност на разпаднала се от връткане палачинка.


Все пак е възможно настоящите разпри за пари и прехвърчащи искри из TV7 да са част от отчаян опит да се заснеме поне едно интересно реалити, което да се гледа, надяват се бивши зрители на телевизията.


zhelyo

Защо скандали в TV7?

Избери отговор!
Край