Учени от CERN напът да отговорят на въпроса “Кой предложи Пеевски?”

Nov 5, 2013     zhelyo     6597
Учени от „Европейската организация за ядрени изследвания“ обявиха, че са съвсем близо до изолиране на отговора на въпроса „Кой предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС?“


"Въпрос на дни, дори часове е да изолираме отговора на този фундаментален въпрос, който ще тласне науката към следващ скок в разбирането на Вселената" - съобщиха от Женева, където е ситуирана CERN.


Досега научната общност изключваше възможността отговорът на въпроса да бъде изолиран и да съществува самостоятелно, но теоретични физици допускаха опцията при сблъскване на различни частици това да се случи.
"Да, използвахме Големия адронен колайдер, в който пуснахме елементарни частици, взети от контрапротест, тъпоидни медии и посредствени кукловоди, които при сблъсък отделиха частицата, която е отговор на въпроса. В момента работим върху система, която да я изследва, за да може да я опишем, както и природата ѝ" - съобщават учените.


Елементарната частица, която е отговор на въпроса "Кой?", ще може да бъде ползвана за оборване на относителността на Алберт Айнщайн, тъй като никаква относителност няма в съвършената тъпота, с която е управлявана България.


zhelyo

Вярвате ли на науката?

Избери отговор!
Край