Меси взе пример от Борисов: Няма да играя с холандците, да влиза докторът

Dec 6, 2022     zhelyo     3423
КАТАР - Капитанът и най-подходящ по собствените му думи футболист на аржентинския национален отбор изненадващо обяви, че няма да играе на четвъртфинал с Холандия.

"Аржентина има два варианта - офанзивен гений си имаме - по-добър от мен няма, колкото и нескромно да звучи. Още не е узрял футболният ни елит. И Борисов е на 24 г., но като влезе, вкарва гол, дава питка на момичетата. Аржентина си има Борисов в това отношение, и това съм аз", коментира лидерът на гаучосите.

Въпреки обективната му самооценка, Меси е пожелал в игра на четвъртфинала срещу лалетата да влезе д-р Николас Гарбахал, който е лекарят на отбора.
"На всички е ясно, че само с мене можем да бъдем хегемон на футбола и да преминем тежките предизвикателства пред нас" - не отговори Меси на въпрос защо не играе той, след като е най-подходящ, а изненадващо лансира човек, който дори не е футболист.

Специалисти допускат, че Меси е сериозно стреснат от Нидерландия и позицията ѝ относно Шенгенското пространство, като се опасява да не му извадят кирливите ризи и затова разчита да нагърби с отговорност специалист без опит в биенето на дузпа.

Ще отидат ли на полуфинал аржентинците?

Избери отговор!
Край