Радев забучи българския флаг в Брюксел и каза: Пу за нас! Вече сте наши!

Jan 31, 2017     zhelyo     6258
БРЮКСЕЛ - Българският президент приложи на практика демонстрираните в предизборната кампания свои виждания за дипломатическо право и като на шега анексира Белгия.


Румен Радев заби българското знаме насред центъра на Брюксел и премени един от символите на белгийската столица - Манекен Пис - в българска народна носия.


"Каквото било - било! Трябва да приемете, че вече се вее нашето знаме и така. Не планирам да променям нищо, оправяйте си се както досега. Просто територията на България вече е 132 хил. квадратни километра!" - заяви държавният глава, преди да се качи на автобус, с който до 18 часа да се прибере в София за по-евтино.
Ходът на Радев свари Европа напълно неподготвена за каквато и да е реакция, а свикването на ООН се оказа невъзможно, тъй като половината държави нямат достъп до Ню Йорк.


Изненадващият ход на новия български президент вбеси най-много Владимир Путин, който вече няколко години се чудел как да превземе Европа, а това се оказало по-лесно от кацането на самолет Чесна на Червения площад през 1987 година.


zhelyo

Какво да го правим тоя Брюксел?

Избери отговор!
Край