Правителството плаши ЕС с граждански патрули, съзря антибългарско спиране на фондове

Nov 19, 2013     zhelyo     3228
Предстоящото поетапно спиране на еврофондовете от страна на ЕС е антибългарско и няма да бъде прието добре, заплаши правителството чрез по-експресивните си поддръжници.


"Ако от Брюксел спрат парите към KLETA MAJKA BALGARIQ, ще приемем, че те са се хлъзнали по една колониалистична и антибългарска политика. Ще им пратим граждански патрули и граждански съдия-изпълнител, за да си вземем парите" - обявиха опорните си точки от МВР.


Според правителствените апологети липсата на доверие към настоящата власт у нас е плод на факта, че Джордж Сорос и Румен Пашата са пили оня ден шампанско в брюкселски ресторант и вместо да целят сервитьорките с тапи и да им заливат десертите с олио, са оставили щедри бакшиши.
Предвижда се родолюбци да сноват из Брюксел и да събират лептата за родната хазна, да проверяват личните карти на европейците и да ги псуват на майка, както прави всеки българин в чужбина с надеждата, че никой местен няма да го разбере.


Управляващите успокоиха нацията, че няма проблеми заради финансовите санкции от ЕС, тъй като Евразийският съюз с готовност щял да налее еквивалента на еврофондовете в рубли, въпреки че руските парични единици са с цената на двупластова тоалетна хартия поради имперския икономически гений.


zhelyo
 

Бихте ли участвали в граждански патрул из Брюксел?

Избери отговор!
Край