Брюксел одобри подкрепа за България и план за вливане на 38% повече разум

Jul 1, 2014     zhelyo     2764
БРЮКСЕЛ - Страдащата от колосалната тъпота на политическия си елит и собственото си население България може да си влее близо 40% повече разум, разреши ЕК.


Механизмът ще предостави нужна и пропорционална интелигентност в контекста на външни за системата, псевдонаучни и чисто дебилни тенденции на обществения разсъдък.


На 29 юни българските власти поискаха одобрение за схемата, която ще предостави ментална линия на българския обществен сектор на стойност 3.3 милиона IQ пункта и представлява форма на държавна помощ.
Както е известно, от миналата седмица официално менталният рейтинг на България бе принизен до junk, а хората тук вярват най-много на вестниците на Фамилията, книгите на Еленко и паникьосаните статуси на хора, които на аватарите си са по потник и джапанки, предупреждаващи за илюминатски планове за колапс на банките.


"Първата цел на плана е населението да разбере, че ЕК одобрява плана, но не дава европейски акъл, а България просто ползва собствения си. Защото доста хора изпаднаха в еуфория, че някой отвън ще налее с канчето, преди да са се опитали да си помогнат" - споделят специалисти.


zhelyo

Защо толкова тъпота?

Избери отговор!
Край