ГЕРБ с творческа криза, нямат идея каква нова глупост да сътворят

Feb 19, 2020     pan     6641
ЯВОЧНА КВАРТИРА В БЛОК НА АРТЕКС - ГЕРБ със сериозна вътрешна криза, разкриват неизточници от партийните анали. 

На последното заседание на партията е станало ясно, че нямат идея каква да е предната тъпотия, която управлението да сътвори, за да предизвика протести и предсрочна оставка на правителството. 

"Опитахме почти всичко, наредби убиващи малкия и среден бизнес, убихме милиони прасета (всички депутати от ГЕРБ са добре), проблеми в НАП, мръсен въздух в София, кризи с боклука, безводие... създадохме заплаха за лева и ето пак, народът и опозицията не искат да се вдигнат", жалвали се гербаджии пред шефа си.
Вече не сме толкова уверени в глупостите, които правим, защото изглежда, че народа го мързи толкова, че вече не му пука за нищо и по този начин ни пречи да си вземем бонусите за тримесечието, тъй-като важни кей пи ай не ни излизат и ръководството се сърди, споделят още от дебрите на всеможещите. 

По този начин се създава опасност, скоро време да няма никаква криза и държавата да изглежда нормална, което рязко контрастира с тенденциите в световен мащаб, а и с историческите постижения на управляващите до сега. 

 

Коя да е следващата тъпотия на ГЕРБ?

Избери отговор!
Край