Протестите се местят в Зоопарка, за да не пречат

Jan 27, 2014     zhelyo     4096
В столичния Зоопарк официално бе открит специален заграден кът за протестиращи срещу властта. Това бе приветствано от стотиците милиони обикновени българи, които смятат, че всеки има право на протест, но без да пречи. Инициативата беше организирана именно там, тъй като единствено животните от Зоопарка досега не са възроптали, че протестните действия им пречат на образованието, за разлика от ученолюбивите двукраки в отсрещния Студентски град.


Министър Йовчев посрещна новината положително: "Ето така се прави, мирно и демократично. Без насилие, не пречат на движението в столицата, нито на студентите в сесия, нито на колегите, когато вечерят по ресторанти. Все пак когато имаш мнение, най-важното е да не пречиш на никого."


От управата на Зоопарка се ангажираха да осигуряват редовно храна и грижи за протестиращите и увериха гражданите, че всеки желаещ може да заповяда да им се порадва.
"Можем дори да започнем размножителна програма и да изнасяме кротки, непречещи протести в чужди държави, където също има недоволство от властта", обяви лидерът на БСП Сергей Станишев, известен със своята загриженост за природата и видовото многообразие.


Все още не е ясно дали протестиращите ще окупират доброволно полагащата им се зона или ще трябва да бъдат упоени със стрелички и пренесени принудително.


chernobyl

Ще се решат ли проблемите с протестите веднъж завинаги?

Избери отговор!
Край