Прас-прес: Машинно гласуване ще има! Използват системите на лотарийните игри, всяка lafka става изборна секция

Mar 16, 2017     zhelyo     10450
Новият брой на вестника, по-търсен от братя Галеви и по-липсващ от плащане на данъци от най-големите фирми в страната - Прас-прес излезе с ексклузивно не!разкритие за изборния процес! Ето част:


СОФИЯ - Поредни промени в 12 без 10 се случват в изборния процес, който ще излъчи следващото Народно събрание на България.
 
Сигурни източници и западници донесоха на редакцията на Прас-прес вестта, че все пак ще гласуваме изцяло машинно, тъй като служебният кабинет все пак е успял да осигури в срок необходимата техника и инфраструктура.
 
Електронното гласуване ще бъде единствената форма на вот в България, докато избирателите в чужбина ще гласуват както обикновено с гълъб.
 
През годините често изникваха упреци, че чакането на гълъба с гласа на един човек да се предаде в централата на ЦИК и да се върне обратно отнема прекалено много време. Избирателната комисия обеща този път птиците, чрез които се осъществява вота в чужбина да получат от медикаментите, с които Лудогорец надбяга Реал Мадрид в Шампионската лига, и опашки да няма...
 

Целия текст прочетете на стр. 4 във втори брой на в-к Прас-прес, който може да си купите онлайн оттук, а офлайн - навсякъде и едновременно с това - никъде.

Може ли да спечелите от гласуване?

Избери отговор!
Край