Победителят от Мъск - Зукърбърг ще срещне Динко, ще се излъчва в ютюба на Тото, който ще го свали след час

Aug 14, 2023     zhelyo     3522
МЕТА Х - Световната общественост очаква с нетърпение един от най-напрегнатите и амбициозни сблъсъци в историята - този между основателите на Facebook и Tesla.

Двамата милиардери ще се изправят един срещу друг в дуел на интелигентност, креативност и изобретателност, който ще представлява пехливанска борба в клетка с много щипане, премятане и дай Боже - избит зъб.

Двубоят ще се проведе на 9 септември 2023 г. в 18:00 ч. пред паметника на съветската армия, като Марк Цукърберг ще е за премахването на монумента поради това, че върху него се пишат неща, които противоречат на стандартите на общността. Елон Мъск пък е на мнение, че красивият и спретнат къшей изкуство и история не бива да се канселира.
Седмица след това победителят от срещата ще се изправи във финален мач срещу Динко от Ямбол, за да се реши веднъж завинаги кое е по-лошо - да не си поддържаш камионите в изправност, за да пестиш някой лев и да си караш скъпата кола без колан, или да злоупотребяваш с информацията на милиарди хора онлайн и да изкривяваш общества, печелейки също по някой лев от процеса.

Финалът ще бъде излъчван на живо в ютюб канала на известния български журналист, рапър, гангстер и жертва на канселиране от газирана напитка, която не канселира дори Русия, Тото. Той ще излъчва в YouTube двубоя, като веднага след това ще го свали от канала си, след като се усети, че се е смял супер неприятно с фалцет, без да е чак толкова смешно и това демонстрира психическа лабилност.

 

Кой ще бие?

Избери отговор!
Край