Плевнелиев даде мандат за съставяне на правителство на Лудогорец

Oct 24, 2014     zhelyo     6013
ДОНДУКОВ №2 - Президентът Плевнелиев ще даде проучвателен мандат за съставяне на правителство на Лудогорец, тъй като мачът на демокрацията ни бил влязъл в своите продължения, а само тимът от Разград можел да направи чудо.


"Политическата ситуация е закучена, а само със зелената фланелка нещо като Данчо Минев (футболното Данчо Ментата) може да стане герой!" - вдъхновен е президентът от победата на Лудогорец над Базел.


Според държавния глава момчетата на Георги Дерменджиев ще са доста по-ефективни от тромавите Цачева-Стоянова-Бъчварова, които проведоха най-скучните преговори в историята на преговорите, за да се стигне пак до изводът, че партиите трябва да съставят правителство на математическия принцип до добутване на мнозинство от поне 121 депутати, което да подкрепя кабинета.
В медийното пространство вече се появиха слухове, че клубният талисман - орлицата Фортуна ще бъде кандидатура за надпартиен премиер, понеже можела да лети високо над другите и да изяде кокошките в Парламента.


Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев пък се зарадва, понеже пленарната зала в Парламента е по-голяма от стадиона в Разград и ще може да кръсти балконите на всичките си звезди от отбора, а ложата за министрите щяла да се казва Моци.

zhelyo

Ко ше се случи?

Избери отговор!
Край