УЕФА: Затваряме сектор А, защото е намазан с горчица, препоръчваме мушама

Sep 12, 2014     zhelyo     12238
НЬОН, ШВЕЙЦАРИЯ - Мишел Платини, дето не е резервата на Лудогорец или дясното крило на ЦСКА, а шеф на европейското БФС обясни защо е затворен сектор А за мача на Лудогорец с Реал Мадрид.


"След мача със Стяуа от екстаз публиката е направила целия сектор на кетчуп, лютеница, горчица, майонеза и малко люто, размятайки клубни кренвирши. Това е недопустимо!" - сподели Платини в интервю за Канал 3, заснето с камерата на Siemens A35.


Затварянето на най-скъпия сектор за мача с Мадридската Славия ще лиши разградчани от около 800 000 лева и реализирането на 12 тона застоял полуфабрикат, оплакаха се от ръководството на Лудогорец.
Предписанието на УЕФА за мачовете на Лудогорец в груповата фаза на Шампионската лига е да се осигурят мушами или поне вестници, за да могат домакинските фенове да подложат подкрепата си за отбора.


Предварителните маркетингови данни са, че в груповата фаза симпатизантите на шампионите на България ще изконсумират общо 2 национални реколти слънчоглед и 350 промоции за кренвирши от веригите супермаркети в страната, което е поредният рекорд на ултрасите от Разград.


zhelyo, по идея на Йордан Минчев

Справедлива санкция ли е?

Избери отговор!
Край