ЦСКА организира референдум: Да играем в А група и евротурнитие

Jul 3, 2015     zhelyo     5631
КЪЩИЧКА ЗА ПТИЧЕНЦА В БОРИСОВАТА ГРАДИНА - Феновете на ЦСКА (София) ще могат да гласуват на референдум бъдещето на клуба, съобщи новият собственик на тима Гриша Ганчев. 


В референдума господин Ганчев предлага феновете на "армейците" да отговорят на въпроса "Искате ли отборът на ЦСКА София да продължи да се състезава в "А" група, като всичките дългове на тима бъдат опростени, спортните бази на тима бъдат прехвърлени безвъзмездно на клуба, а клубът да получи право да участва в Евротурнирите, обединявайки лицензите на всички останали български клубове?"


Гласуването ще бъде и първото в България с електронна машина за гласуване, като квадратчето с "Да" ще заема около 90% от екрана, а квадратчето с "не" ще се движи в брауново движение с висока скорост из целия екран.
Ако феновете отговорят положително на запитването, се очаква тимът да бъде изключен от УЕФА, което ще превърне ЦСКА в герой за УЕФА-скептиците из цял свят.


Преса

Искате ли отборът на ЦСКА София да продължи да се състезава в А група, като всичките дългове на тима бъдат опростени, спортните бази на тима бъдат прехвърлени безвъзмездно на клуба, а клубът да получи право да участва в Евротурнирите, обединявайки лиценз

Избери отговор!
Край