Лудогорец - ЦСКА (Патриотично по минути™)

Aug 16, 2014     zhelyo     6980
Днес ще гледаме този футбол, като заради изискванията на Кирил Домусчиев, който е платил, за да го има футболът в България, иска от нас само доза родолюбие. Как да не му го дадем? ИМАЛИЛОДОГОРЦЬИЕ?

Екзлузивно! Диема купи правата за българските мачове и ще имат шанс да коментират по-патриотично отколкото мача с Партизан!

'Начало - Първи патриотичен сигнал в мача бележи националния прогрес към нова спортна победа!
'1 - Лудогорец радва нацията, взимайки топката от противника и раздавайки си няколко поредни паса в центъра на терена и печелейки фал.

'2 - Племенникът на Тони Кукоч от NBA - Тончи, компенсира липсата на спортни успехи с рисунки по тялото си, с които е заприличал патриотично на колона от хануването на Омуртаг.

'6 - Лудогорец не играе с титулярите от предния мач. Може да изведем, че това е тимът за Европейско, а не за Световно първенство на разградчани.

'7 - Съдията вече изглежда като патриот, спестявайки два жълти картона на Лудогорец, за да не развали мача.

'11 - Тунчев нанася непатриотичен удар с глава, докато защитата на Лудогорец себеотрицателно не го бе покрила, но Чворович се оказва стълб на националната ни идентичност.
'17 - За 17 минути телевизионен коментар всеки футболист на терена е извънредно впечатляващ, а отборите, особено домакинският, върши подвиг през 2 минути. 

'19 - Дани Ебало е с най-национално отговорното име и вдъхновява нацията, порейки по крилата.

'20 - Съдията дава жълт картон на Апостол Попов за антибългарското питане "Добре, какво е това?"

'23 - Като истински родолюбец Борис Галчев замотава потенциални контра-атаки за ЦСКА и често изпуска топката от специалния си надзор, защото не е на нивото на патриотичен квестор в закъсала банка.

'27 - Разбъркване в наказателното поле на ЦСКА пресъздава Опълченците на Шипка за 20 секунди! 
'28 - Жълт картон за Абел Анисе подставя под съмнение устоите на съдията и дали оценява саможертвата на братски Мадагаскар за националния ни суверенитет.

'30 - 1:0! България ликува и е на крака, Лудогорец внася пореден гол към БВП на страната!

'31 - Борис Галчев се опитва да изобрети овладяването на топка чрез влизане в единоборство с гъз.

'38 - Патриотите на стадиона все по-силно се възмущават от съдията, даващ фалове за ЦСКА, сякаш това има нещо общо с Кубратовия завет. (Не на Пулев!)

'45 - На стадиона се разиграва патриотична естрада, след като заваля - Топъл дъжд, чакан дъжд, плиснал в миг и отшумял!
Почивка. Патриотизмът не почива, но все пак по една тоалетна да му ударим!

Второст. Размяната на игрови половини не е отстъпление!

'46 - Дивиш спасява втори гол, проявявайки рефлекс срещу българщината, изразена в удар на Мисиджан след центриране на Ешпиньо.

'51 - 2:0! Националната сигурност ликува след като Юнес Хамза се възползва от това, че защитата на ЦСКА се е отдала на лятна сиеста.

'52 - Замалко Дани Ебало да извърши името си и да отбележи трети гол.
'53 - Интересно дали Ванга е предсказала този успех за България?

'58 - Стойчо Младенов патриотично е оставил автора и съавтора на 90% от головете за ЦСКА тоя сезон Карачанаков на скамейката.

'60 - Новият Платини на ЦСКА забравя опцията да поведе топката в една или друга посока и очарователно тича до нея, за да я изгуби и да допринесе за поредния малък национален празник в мача.

'64 - Маркиньоски изстрел поваля Терзиев! Какъв снаряд срещу българския народ! 

'67 - ЦСКА изпуска да вкара гол чрез Джордж Буш.
'70 - Стойчо Младенов се готви на патриотичен ход и ще пусне Йорелен Йоаким, който не представлява заплаха за разградската селищна система.

'72 - ЦСКА реализира патриотично греда, а след това изпуска още един гол в същия унисон с плахостта, която трябва да имаш срещу зеления български орел.

'80 - Иху-аху, размяна на атаки, но патриотичното статукво се запазва и феноменалността на Лудогорец е непоколебима срещу опитите за възход на ЦСКА. (Заслужавам ли кетъринг?)

'81 - Маркиньос се опитва да открадне фанелката на лудогорски футболист, за да се облече с нея и така да осъществи трансфер.

'89 - Последни минутки национални победи за седмицата.
'90 - Илъгах. 5 минути продължение на този национален поход към перфекционизма!

'Край. След тази победа Лудогорец заслужава място в Г-8!

Гласувайте патриотично!

Избери отговор!
Край