Лудогорец - ЦСКА (Предварително по минути™)

Apr 3, 2015     zhelyo     6851
ЦСКА премина в ръцете на феновете. Последваха хиляди въпроси - ще играят ли "червените" само с юноши, какъвто е блянът на мнозина, ще излязат ли момчетата от агитката в защита, за да накажат екипите на Лудогорец и да ги запалят на оградата през второто полувреме? Ето какво всъщност ще се случи:

'Начало - Футболистите на ЦСКА са мотивирани да излязат на терена с низ от монети като трошичките, които Хензел и Гретел си пускаха по изминатия път, за да се приберат.

'6 - Борис Галчев пребива Светослав Дяков, който му разказва как се храни три пъти на ден и може да си позволи да ходи на мол.
'11 - Георги Дерменджиев губи съзнание в опит да създаде инструкция с повече детайли от "Момчета, играйте за победа".

'15 - Александър Томов влиза в агитката, след като успява да досъбере липсващите му 5 лева за билет, лъжейки разградски фенове на Левски, че това са пари за акциите на Тодор Батков.

'22 - Маркиньос осъзнава, че ЦСКА не гостува на Литекс и напуска празния стадион в Ловеч, подозира, че феновете нарочно са го излъгали, че ЦСКА гостува на Къщичката за птиченца.

'28 - Феновете на ЦСКА, като собственици на клуба, решават да отидат да гледат мача в ложите. Пътьом събират всички кренвирши от домакинските фенове.

'34 - Моци се опитва да напсува съдията, задето се осмелява да му свири фал. Следва канонада от кренвирши по румънеца.
'45 - Почивка. Няма голове, защото добре организираният хаос при гостите, съчетан със слабата форма на домакините води до това най-острата ситуация в мача да са надеждите Йордан Минев съответно да не си вкара или да си вкара автогол в зависимост чия е гледната точка.

На паузата - Провежда се съдбовна 803-а среща на акционерите на ЦСКА, които се усещат, че ако си бяха взимали по левче за всяка съдбовна среща последните седмици, клубът щеше да излезе на печалба. Изчисляват и събират парите, а ЦСКА излиза през второто полувреме с крайно мотивиран да се докаже като румънския Зинедин Зидан Пакурар.

'49 - 0:1! Пакурар, получил дължимите си 12 милиарда от ЦСКА е толкова мотивиран, че първо сам произвежда топка, купува съдията, праща го за тортичка, сам си свири дузпа, изпуска я, отсъжда нова, гони Владо Стоянов, не допуска смяна преди изпълнението на дузпата, вкарва я и си начислява хонорар за гола в размерите на БТК - т.е. 1 евро.

'57 - Лудогорец се опитва да обърне мача и вкарва 6 гола, но съдията три пъти е връщан от Пакурар, който размисля каква тортичка иска, та головете не са зачетени поради отсъствие на рефер.

'66 - Домусчиев се опитва да наеме нов съдия от публиката, но феновете на ЦСКА връщат кренвиршите и никой не се навива да търчи.
'69 - 33-годишният румънец и 45-годишният цар на КРИБ започват наддаване насред терена. Домусчиев слага 12 кораба, докато халфът слага договора за неустойка на Коста Янев от 2012-а година и задържа резултата.

'78 - Мачът е прекратен заради безредици по трибуните, след като домакините са си изяли кренвиршите и замерят феновете на ЦСКА с обелките. Гостите не остават по-назад и заплашват да станат собственици и на Лудогорец.

'83 - Съдията се връща с хибрид от тирамису, гараш и ягодово-сметанова торта и мачът продължава.

'88 - Пакурар плаща на страничните съдии да отсъждат засади като в хокея и Лудогорец не може да се настани в половината на ЦСКА, Моци се ядосва, показва средните пръсти на краката си, след което е изгонен да обърне съдебната реформа в Румъния, защото тия северни гадове много напреднаха и не е честно да живеят в по-нормална страна от нас.

'Край. Пакурар заработи следващата си неустойка от 15 трилиона евро.
 

Колко пари ще се разиграят в тоя мач?

Избери отговор!
Край