Ден преди фалита: Александър Томов стана премиер, само той можел да се справи

Jun 5, 2014     zhelyo     5032
МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ - Известният като Лупи бивш вицепремиер на България и финансов еквилибрист Александър Томов е новият премиер на страната, обяви правителствената информационна служба, ден преди да стане факт фалитът на България.


Поради успешното му намиране някак си на пари, което приложи на ЦСКА в сетните часове на тима миналата година, а дълговете на "червените" са намалели значително през тази, се разчита, че Томов ще развърти умело и кормилото на страната.


"Щом направи тая магия с ЦСКА, що да не може с България. А и друг вариант нямаме" - коментираха кукловодите на Прехода в навечерието на най-голямото си осиране в последните 17 години.
 
На България следващата година ще е оздравителна, а Томов ще търси спонсори, които да поемат заплатите и издръжката. Вече през 2016 България ще се бори за мястото на Русия в Г-8.


Същевременно се създаде и сдружение България Завинаги, което обеща на Томов, че ще направи инфрасруктурата на страната много хубава, без да иска нищо в замяна, освен акции, парцели, няколко концесии и жожоба.


zhelyo

Ще спаси ли Томов страната от фалит?

Избери отговор!
Край