Пеевски написа четвърти Закон на Нютън

Sep 30, 2014     zhelyo     5650
НА ДАНЧО МЕНТАТА НА ПИСАЛИЩЕТО - Кандидат-депутатът Делян Пеевски и колегата му Йордан Цонев създадоха нов проекто-закон, след като вчера бе обявена готовността им с текстове, разрешаващи ситуацията с КТБ.


Дуото стожери на правовата държава е извело 4-и Закон на Нютън по случайност, след като двамата седнали да изпушат по една пура и да поцъкат с език, загрижени за хората, вложили малките си спестявания в запорираната банка.


4-ият закон на механиката обединява познатите ни 3 такива, изведени от онзи симпатяга Айзък Нютън, които ще бъдат преиздадени във вестници с ирландски собственици, за да се напомни на пролетариата за какво става дума.
 
Всяко клатене на система отвън се извършва от корпулентно тяло и има равно по сила и обратно по посока противодействие, а ако няма, сезирайте прокуратурата, тя е независима!


Математическата формула за новия закон е:
F.m(корпулент.) - F’.m(всичко останало) = 0, като F е силата на клатенето, F’ е силата на медийния отзвук, а с m са обозначени масите лайна, които се сблъскват за поредния къшей национални върхове. 


Както е известно, в миналия парламент се появиха Пеевски закони за офшорките, а стана ясно, че след текстовете за КТБ младият успял мъж ще се заеме със закони за медийната прозрачност, срастването на политика с бизнес, независимостта на съдебната власт и вредното образователно въздействие на чалгата. 

zhelyo

В екстаз ли сте?

Избери отговор!
Край