Клошар намери парите от КТБ и ги върна

May 12, 2016     zhelyo     18530
СОФИЯ - Бездомен човек, наричан клошар, за да се внуши автентичната миризма, откри над 3 милиарда лева зад трафопост в Овча Купел и ги предаде на властите.


Благородната постъпка на Петър Димитров, който от 12 години живее без дом и ака във възможно най-гадните подлези, бе допълнена от факта, че мъжът е предал на полицията и половин баничка освен парите, защото преценил, че този, който е изгубил толкова пари, сигурно е по-гладен дори от него.


Според първоначални данни парите са от КТБ, които понастоящем почти се търсят от компетентните институции, след като по магически начин изчезнаха преди 2 години.
Досега се предполагаше, че парите от фалиралата банка са източени чрез разни схеми, с които са се облагодетелствали обръчи от фирми, медии, политици и олигарси, но се оказа, че просто са били изгубени, защото никой не е застрахован от такива грешки.


Планира се Петър Димитров да бъде награден за доблестната постъпка с промоционален пакет кабелна телевизия от Vivacom, стига да посочи адрес, където да му бъде прокарана.

zhelyo

Защо е върнал парите?

Избери отговор!
Край