Протестна мрежа е новият собственик на БТК, Сорос превзе КТБ

Jun 12, 2014     zhelyo     7983
РЕПТИЛСКА БЪРЛОГА - БТК вече има нов собственик и той изненадващо е неформалната организация Протестна мрежа, която се опитва да измести Делян Пеевски и Цветан Василев, за да стане първият колективен олигарх на България.


"Вчера бяхме на акционерно събрание на КТБ, защото сме собственици в сянка на банката. Джордж Сорос ни я купи, задето доведохме правителството до оставка" - признава Асен Генов, активист на Мрежата и инопланетянско страшилище в редакционните очи на агенция ПИК.


Чрез умело прехвърляне на активи в офшорки, оншорки, няколко джоба и изкуствен мустак Протестна мрежа си е прехвърлила контролния пакет акции от БТК и вече завладява българските пазари, затвърждавайки своята подмолност, оплакаха се бивши големци от КТБ, които днес са се събудили като обикновени дарители на ББЦ.
Протестната организация е основен опонент на Цветан Василев, Пеевски и Бареков, срещу които пусна на Сотир Цацаров сигнал, а и тайна оферта прокурорът да стане член на ПМ, за да си уреди най-после живота.


Междувременно се появи и теория, че Протестна мрежа сама е пуснала слуха за гърба от Джордж Сорос, а всъщност се издържа с контрабанда на мушмули, ползвайки каналите на Румен Пашата, без дори той да знае за това.


zhelyo

КОЙ стои зад Протестна мрежа?

Избери отговор!
Край