Валентин Златев купи краден самолет, за да го подари на Цветан Василев

Mar 23, 2015     zhelyo     4358
ПРАВЕЦ - След като вчера стана ясно, че добросъвестен жител на гр. София е закупил откраднат велосипед с цел да го върне на законовия му собственик, няколко часа по-късно друго добро дело разтърси България, взриви Интернета и обръсна мустака на Цветан Василев накуп, доколкото това е възможно, тъй като се получава тавтология с градация в обратен ред, но не деградация.


Валентин Златев, известен с директорската си позиция в конкурентната компания на СамОйл, сподели пред приятели и роднини в българските медии за доблестната си постъпка с думите, че се е вдъхновил от нищо неподозиращия потребител на един уебсайт, в който се продават и купуват разни неща и по-конкретно от самарянската му постъпка да купи, за да върне откраднат велосипед.


"Значи, то тоя самолет дето го купих, той е на Цветан Василев, ама държавата му го открадна. Аз така като го купувам правя добро, защото хем си плащам, хем пък го връщам на Цветан", недвусмислено заяви г-н Златев, след което демонстративно погледна към небето.
На въпроса какви са бъдещите планове относно съдбата на самолета, по-точно как възнамерява да го върне на Цветан Василев, след като последният не се намира в България, Валентин Златев отговори, че възнамерява да го натовари с всякакви лични вещи на бившия банкер (картини, чували с неизвестно съдържание, колекции с историческа стойнст и пр.) и да го приземи на тайно летище в Сърбия.


Междувременно, правителството изтегли нов заем от няколко милиарда лева, за да асфалтира дупки в сигурността и да закърпи други такива по пътищата.


Ваньо

Бихте ли откупили крадена вещ, за да я върнете на собственика ѝ?

Избери отговор!
Край