Цветан Василев се смири, купува Протестна мрежа

Mar 12, 2014     zhelyo     6596
Председателят на надзорния съвет на Корпоративна търговска банка оттегли иска си срещу трима представители на Протестна мрежа за набеждаване и обяви намерение дори да купи протестната организация.


Вероятно намеренията на Цветан Василев са се появили, след като се оказа, че Антоанета Цонева и Асен Генов - двама от членовете на Протестна мрежа, срещу които той бе завел обвинение по повод сигнала на Мрежата в прокуратурата, че той заедно с Делян Пеевски и Николай Бареков са част от организирана престъпна група, са акционери в КТБ.

 
"Не искам това да се обръща в междуособица на акционери - мажоритарни и миноритарни - на банката, защото това ще навреди най-вече на нея. Предлагам да купя Протестна мрежа и да помагам в борбата със задкулисието, ако отхвърлим исковете помежду си" - сподели Василев, разбира се ЕКЗКЛУЗИВНО!!! за ПИК!!111!.
Банкерът обеща да повдигне иск срещу Бареков и Пеевски за пропуснати ползи, тъй като поради обществената му асоциация с тях никой не гледа насериозно на него и дори има хора, които смятат, че ако той като собственик на отбор с име на революционер и Пеевски като вестникар се слеят, ще се получи Тодор Батков, което хич не било престижно.


Междувременно от Протестна мрежа си купиха и акции от ТИМ, Ватикана и Путин, за по-сигурно, ако и те нещо се сепнат.


zhelyo

 

Как ще помогне на Протестна мрежа Василев?

Избери отговор!
Край