Оздравяват КТБ с алтернативна медицина

Nov 3, 2014     zhelyo     4361
БНБ - Управителят на Централната банка Иван Искров днес бе вдъхновен, след като през уикенда е чел по сайтове в Интернет за алтернативната медицина, аурите и положителната нагласа, които лекували нелечими неща. Той обяви, че ако му дадат време, ще оздрави КТБ с алтернативни методи.


"Състоянието на КТБ е безнадеждно само за конвенционалните оздравителни методики, но не и за сферата на душевното лечение.С тези кристали, които закупих за 8000 лева, смятам да започна процедури за допълнителна ликвидност" - сподели въжделенията си Искров.


С отвара от пирдопски клек, нюх от пъстърва и добро пожелание от 3-годишно дете пък ще бъде направено баене за подобряване на кредитния портфейл, 75% от който към момента е пълен с урочасване, черна магия и злоба, твърдят новите квестори на КТБ - врачки от анонимни кабеларки.
"В тази банка години наред никой не е затварял дъската на тоалетната. Ето от там са изтекли парите на хората. Има циганска копанарска магия" - уверява магьосник, позоваващ банковите си познания на вълшебен гризач с пухена опашка.


Очаква се още на цялата банкова система да се лее куршум и да се пеят мантри за благодат, с което да се секне дестабилизирането на финансовия сектор у нас.


zhelyo

Ще оздравее ли КТБ?

Избери отговор!
Край